Szűrés

A(z) Galaxy Note7 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung lépései a Galaxy Note7 felhasználók biztonsága érdekében

2016. szeptember 15. -

A hónap elején megelőző intézkedésként a Samsung leállította a Galaxy Note7 eladását és létrehozta a Note7 készülékcsere programot (http://www.samsung.com/hu/note7exchange/). Habár csak kisszámú esetről érkezett bejelentés felhasználóink biztonsága elsődleges számunkra, éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ebben az időszakban a lehető legjobb segítséget nyújtsuk vásárlóinknak.

Tovább

Visszahívja a Samsung a Note 7 modelleket

2016. szeptember 2. -

A dél-koreai Samsung nemrég bemutatkozott csúcsmodellje, a Galaxy Note 7 súlyos túlmelegedési problémákkal küszködik, így a gyártó úgy döntött, visszahívja a phableteket a boltok polcairól.

Tovább

Rekordmennyiségű rendelés érkezett a Galaxy Note7-re Európában

2016. augusztus 28. -

Még csak egy hete indult el az előrendelési időszak, de máris minden eddiginél többen érdeklődnek a Samsung Note7 iránt Európában – jelentette be a Samsung Electronics. A készülékhez Magyarországon szeptember 16-tól juthatnak hozzá a vásárlók.

Tovább

Előrendelhető a Samsung Galaxy Note7

2016. augusztus 16. -

A Samsung Electronics ma Európa-szerte előrendelhetővé tette a Galaxy Note7 okostelefont. Annak érdekében, hogy a Samsung hatékonyan tudja kezelni a Note készülék iránti egyedülállóan nagy felhasználói igényt, az előrendelési szakaszban limitált darabszámú készlet áll rendelkezésre.

Tovább